Friday, August 5, 2011

物价高涨原来是DAP搞的鬼!

如果你以为早前那位沙登马华“明福生前好友”的短片已经够白痴的话,再看看这支重金打造的“物价高涨都是DAP搞的鬼”。

看完你就会明白,继续由国阵掌权,没有最白痴,只有更白痴!

对了,看完之后可以忍住不鸟一句粗口的话,给自己一个like!


33 comments:

anakmalaysia said...

CLK punya anak haram,ingat kita ini semua bodoh macam dia orang kah ?

凌国文 said...

Itu DAP betul-betul jahat punya orang lah!

kita patut sokong Najis, dia nampak putih-putih,licin-licin, kacak-kacak, mesti bagus punya orang lah!

yeo said...

妈妈的, 烂伎俩欺骗愚民!

再次对华人开刀, 想搞排华恐吓?

那个华人演员卖华, 应该捉来切掉!

Cinn said...

kedai 1 malaysia??
Keldai 1 Malaysia 吧!!
说什么便宜,羊毛还不是出在羊身上。。。
只有苯人才会相信他们的伎俩。
真是无聊!!!

Anonymous said...

I only know --- let DAP ROCKET NAIK!!!!


Kedai 1Malaysia - gov paid a lot for Mydeen to set up....... so the price is cheap.

玄烨 said...

itu video mmg bodoh .....jika wa percaya sama dia.....wa lg bodoh !!

Anonymous said...

Najib You stupid jerk!

李逸迷 said...

食屎屙饭的宣传,自曝其短。

凌国文 said...

Tapi hor, itu DAP kalau betul-betul ini macam power hor, kita sepatutnya undi sama dia orang, sebab dia boleh suruh itu suma tauke-tauke untuk naik harga atau turun harga oh...

Power macam Power Root lah...

Anonymous said...

人才己全外流,剩下全是百痴,才有这样的白痴短片

Leong Zhi Hong said...

A serious defamation to DAP!

Anonymous said...

Siapa yang makan chili, dialah berasa pedas !

Tipu bohong tiada bernilai lagi, mata rakyat sentiasa telah 'bersih'

Air ditapak kena muka sendiri.

A Parent

林季 said...

哈,他没有说这些华人商家全是马华的支持者,反而变成sokong DAP!!

Thiam Teck (1983 - ?) said...

wa rasa video ini sudah cukup serious untuk bawa ke mahkamah.

tapi aku juga rasa gembira, kerana BN juga tau orang china sudah tak sokong MCA

-- 一针-- said...

Oooi.. "Tuan" director yang bijaksana!!!

Kebanyakan orang China Malaysia dalam lingkugan 40-50 tahun tidak bertutur dalam bahasa Melayu pasar lagi!!

Kalau kau sendiri tidak boleh menghormati bahasa sendiri, macam mana orang lain boleh menghormati bahasa kau!!!!

Cara fikiran yang kolot, ala-P Ramli, ketinggalan zaman and TIDAK MAHU maju...

Syok sendiri dalam tempurung!!

-- jarum --

Anonymous said...

MPK- macam orang cina jahat. klau cam tu, melayu tak buat bisness kot. Try pi makan kat kedai melayu, kedai mamak- lagi mahal ohhhhhh. CB, LC

鸟语华想 said...

原来白糖的老板还有TNB 都是DAP 的supporter。 哦。。。。

还有hor,
dia cakap mesti support kerajaan sekarang, 放心 我住在 selangor 一定会 undi kerajaan sekarang!!!

小林飞刀 said...

唉!一个可悲的马来西亚。独立自今已五十多年,我们的政府还停留在想方设法去抹黑他人的手法。为何不花点心思在政纲上跟对手一比高低呢?够了!够了!不要再把你的老板当lulu了!

Anonymous said...

马华笨笨做,人民笑笑看!

大佬:“反秤复民” said...

屌那个汉奸,火箭搞到物物起价?油价、电费、大道费起是谁的决定?内阁是谁来组织的?凸!脑残的伎俩。

Anonymous said...

指鹿为马。 间自是霸道。

Anonymous said...

人有所为有所不为。他不要脸但他的家人呢?
把这个汉奸的人头照传出去,卖华汉奸,人人得以猪之。让他的家人,父母子女因为有他这样的亲人,不对,亲猪而无地自容。

Anonymous said...

Caucibai MSHITA M€A

Anonymous said...

可以找出這說謊不眨眼,不知羞恥的混臭蛋是啥嗎?把他的狗頭影出來,可鋪在地下讓家里狗狗尿尿和大解,天天給他吃他該吃的飼料。

Anonymous said...

不懂可不可以也重金打造“菜CD爱吊鸡也是DAP搞的鬼”。

mtchair

Anonymous said...

看那演員的模樣就知他是"爛仔"一名啦!cheap cheap的,拿了几個錢去接拍這樣的一個白痴短片,跟他背後的白痴黨一樣爛。

Anonymous said...

The crude oil price drops by US2.48 a barrel but Ron97 still remain the same.DAP fault also ?intimeric

Anonymous said...

Video from Kedai 1 Malaysia = Video from BN.
No need care too much.

Nasi Kandar or food sell by mamak also super extra expensive. Why nobody talk about it?

Anonymous said...

果然,我从一早就怀疑DAP了。
原来不出我所料,DAP真的能搞到货物高涨,害到我生活的水深火热,实在是很不爽,再骂多两下鸟的... TMD....

来届大选....
我就大大力的投 DAP 给他们做 执政党 这样就不能乱乱来起价!!!!



~枫~

风语者 said...

有谁去过kedai rakyat 1 malaysia?
我孤陋寡闻,没有听过也没去过,所以上网查一下。原来全马只有一间在kelana jaya.

从芙蓉上去kelana jaya,油钱和toll钱都不够贴!

lundiao said...

好重的鄉音,搞得我都沒興趣看了。

YvoNNe said...

原来DAP在马来西亚有酱大的权力,可以控制货物的价钱起落。。。

Anonymous said...

中国种族主义像新加坡,他们做同样的事情,马来相同。